Zo heb je Rémi kunnen helpen!

Tijdens de serie heb je Rémi kunnen helpen zich minder alleen te voelen én hielp je mee aan een wereld waarin niemand meer alleen is. Per week verschenen er verschillende doe-opdrachten waarmee je hem kon helpen. Maar wat allemaal?  

Opdracht 1 - Stuur je selfie in!

Door een selfie in te sturen liet je aan Rémi weten dat hij niet alleen was!

Opdracht 2 - Wat is je favoriete kerstliedje?

Muziek is harstikke belangrijk voor Rémi: zonder trompet gaat hij nergens heen. Zo rond de kerstdagen kon hij wel wat extra muziekinspiratie gebruiken. Kijkers werden opgeroepen hun lievelingskerstnummer in te sturen. Zo ontstond er een playlist, vol met kerstnummers!

Opdracht 3 - Je huisdier en jij!

Vitalis en zijn dieren zijn als een familie voor Rémi. Zerbino, Appie, Dolce: zonder hen was er niks aan. Om Rémi een hart onder de riem te steken konden kijkers een foto insturen van henzelf met hun huisdier.

 
Opdracht 4 - Steek een lichtje op voor een dierbare!

Rémi verliest in de serie dierbaren waar hij veel van houdt. Om hem te helpen zich minder alleen te voelen konden kijkers hem helpen en tegelijkertijd zelf stilstaan bij de mensen waarvan ze houden. Kijkers konden een kaarsje opsteken voor een dierbareen een foto hiervan insturen naar de redactie.


Opdracht 5 - Stuur de Alleen op de Wereld Kerstkaart!

Speciaal voor de kerstdagen konden kijkers de Alleen op de Wereld Kerstkaart dowloaden van de site en deze sturen naar een vriend, vriendin, oma, opa, familie: inclusief kerstgroet!