Dit is een oud bericht. De informatie op deze pagina klopt misschien niet meer.

Win met je hele klas een strandbal van Vakantiehonk!

Wil je kans maken op een strandballenpakket voor je hele klas? Maak dan met je klas een TikTok-video met de point of view (POV): ‘Wanneer je klas echt toe is aan vakantie’. Plaats deze video op TikTok met #vakantiehonk. Je hebt tot en met dinsdag 5 juli de tijd om mee te doen aan de prijsvraag. Uit alle inzendingen worden de leukste 10 video’s gekozen.

Bekijk vanaf 29 juni Presentator Tim Senders en zangeres Numidia el Morabet. Volg drie weken lang hun avonturen op vakantie. Waar zouden ze heen gaan?! Raad hun bestemming! En kom elke maandag en donderdag terug voor nieuwe vakantiegangers.   

Klik hier om naar de website van Vakantiehonk te gaan!

De vakantiegangers
De vakantiegangers van dit jaar zijn o.a. TikTokker Pieter Valley (aka Juf Ellen), Klokhuispresentatrice Janouk Kelderman, danser en presentator Juvat Westendorp, actrice en zangeres Gioia Parijs, actrice en theatermaker Lisanne Dijkstra, presentator Tim Senders, acteur en zanger Ridder van Kooten en actrice en presentatrice Dzifa Kusenuh. 

Wat is VakantieHONK? 
Iedere week nemen twee bijzondere vakantiegangers je mee op reis naar bestemmingen in Europa. Zij geven je de grappigste tips en beste hacks voor op vakantie. Wekelijks komen er dus nieuwe video’s en spelletjes online. Speciaal voor kids van 9 tot 12 jaar. VakantieHONK is er ter ontspanning, maar daagt je ook uit om nieuwsgierig te blijven en iets te leren. Hoe kan het ook anders; VakantieHONK is van de makers van Schooltv.