Dit is een oud bericht. De informatie op deze pagina klopt misschien niet meer.

Stefania gaat de Kids Top 20 presenteren!

Stefania is het nieuwe gezicht van de Zapp Kids Top 20! Elk weekend presenteert ze de Kids Top 20-hitlijst. Ook de studio en het programma krijgen een vette update. De Zapp Kids Top 20 is vanaf 4 september elke zaterdag om 09.00 uur te zien op NPO Zapp.

Elke week is Stefania te gast bij een basisschool in Nederland en maakt ze de Top 20-hitlijst bekend. De muziekchart die door jullie is samengesteld. Naast de vertrouwde optredens van artiesten, de quiz, knettergekke challenges en dikke hits, maken ook een aantal gloednieuwe items hun opwachting in de show. Zo stapt Stefania in de KaraoKidsTop20-auto, neemt ze een exclusief kijkje backstage bij concerten, festivals en videoclipopnames en wordt de kinderen een dansmove aangeleerd in de Dance Kids Tutorials.

Stefania heeft er heel veel zin in: "Van jongs af aan heb ik al een passie voor muziek. Stilzitten bij nummers kan ik niet. Dus ik heb er heel veel zin in om er elke uitzending met de gasten en met de kinderen thuis en in de studio een feestje van te maken. Maar ook kijk ik ernaar uit om mezelf te ontwikkelen op het vlak van presenteren.”