Dit is een oud bericht. De informatie op deze pagina klopt misschien niet meer.

Nieuwe Klokhuis-presentator

Het Klokhuis krijgt er een nieuw gezicht bij: Nizar El Manouzi. Nizar is 24 jaar en komt uit Rotterdam. Hij is student maarliefst vier studies en is acteur. Je zou hem kunnen kennen uit de film Catacombe. Vanaf donderdag 20 mei is Nizar te zien bij Het Klokhuis.

Voetbal en hardlopen zijn Nizars favoriete sporten. En naast zijn studies, werk en hobby’s, maakt deze duizendpoot ook nog eens tijd vrij om iets moois terug te doen voor de samenleving. Hij doet vrijwilligerswerk en heeft een eigen maatschappelijk reisinitiatief opgericht om tijdens je reis de echte Marokkaanse cultuur te leren kennen met als motto ‘Beoordeel zonder vooroordeel’.

Nizar werd uit 3.000 kandidaten gekozen. Nizar: “Ik weet nog dat ik aan het studeren was en werd gebeld met het goede nieuws. Ik sprong 10 gaten in de lucht, ik liep naar buiten met een glimlach van hier tot Tokyo. Helaas kon ik het toen nog niet aan de buitenwereld vertellen, terwijl ik de hele tijd wilde schreeuwen, juichen en lachen. Het leek wel alsof mijn kindertijd weer terugkwam.”

Vanaf 20 mei is Nizar te zien bij Het Klokhuis om 18.40 uur op Zapp