Dit is een oud bericht. De informatie op deze pagina klopt misschien niet meer.

Kom naar Zappbios in een drive-in bioscoop!

Kom zaterdag 3 oktober naar de gratis Zappbios-voorstelling van de film The Crossing in de speciale Dutch Media Week drive-in bioscoop op het Mediapark in Hilversum.  

We hebben iets heel leuks voor jou bedacht! Helemaal coronaproof kan je nu naar de bioscoop, namelijk met de auto! Kom met (een van je) ouders/verzorgers en wie je maar wilt (zolang ze in de auto passen!) naar de parkeerplaats van het Mediapark in Hilversum en geniet van deze bijzondere film.

Meld je nu aan!

Meld je snel aan, want vol = vol! Aanmelden doe je door een van je ouders/verzorgers hun telefoonnummer te laten mailen naar zappevents@npo.nl. Let op: de film is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. 

The Crossing

The Crossing is een film over vertrouwen, vriendschap, angst en moed. Het verhaal gaat over vier kinderen: Sarah, Daniel, Otto en Gerda en speelt zich af in Noorwegen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Gaat het ze lukken om naar Zweden te ontsnappen, waar het veilig is? Tijdens hun vlucht ontmoeten ze goede helpers, maar wie ze echt kunnen vertrouwen moet blijken… 

Coronamaatregelen

Natuurlijk letten we tijdens deze voorstelling ook goed op 1,5 meter-regels.

- Je krijgt een (gratis) ticket per auto. Let daarom ook goed op dat je de contactgegevens van je ouder/verzorger invult! 
-
Het geluid van de film hoor je via speciale koptelefoons die je daar ter plekke ontvangt.
- De film duurt van 15.30 tot 17.00 uur. Je hoort per mail van ons hoe laat je exact aanwezig mag zijn.  

P.s. Heb je geen auto? Geen nood! We hebben een paar auto’s beschikbaar voor wie met het openbaar vervoer komt.