Dit is een oud bericht. De informatie op deze pagina klopt misschien niet meer.
Camera buiten

Bende actief?!

Maandag 18 maart 2019
Op vrijdag 1 maart zijn er vier kinderen en één volwassen man uit het museum Singer Laren gezet. Het onderzoeksteam denkt dat ‘De Museumbende’ weer actief is.

Op vrijdag 1 maart zijn er vier kinderen en één volwassen man uit het Singer Laren gezet.. De medewerkers van het museum vonden dat de groep zich tijdens de rondleiding vreemd en zenuwachtig gedroeg. Het leek erop dat ze bezig waren met het maken van geheime filmopnames. Nadat een bewaker van het museum de groep aansprak, wisten ze niet hoe snel ze weg moesten komen. Buiten in de bosjes vond een medewerker een pruik en een snor.

Het vermoeden is dat ‘De Museumbende’ weer actief is. Vroeger ging deze bende undercover een museum binnen om te testen of het geschikt is voor kinderen. De politie onderzoekt de zaak, omdat de groep zonder te betalen het museum heeft bezocht. De politie roept de museumdirecteuren alert te zijn, want het vermoeden bestaat dat de Museumbende weer actief is en verschillende musea in Nederland undercover gaat bezoeken.