Dit is een oud bericht. De informatie op deze pagina klopt misschien niet meer.

Hip voor Nop Festival

Zaterdag 30 maart is het zover: Het Hip voor Nop Festival! En dit moet jij erover weten.

ticket-05-06.png

meer informatie-05-1.png  website_FAQ-05-1.png

Het wordt ge-wel-dig: Een hele middag waarin jij samen met je BFF of BFF's gaat shinen! Volg re-style workshops waarin jij je kledingstuk weer laat stralen. Laat je haar doen door een expert en volg een visagie of haarstyling workshop voor goede tips. En maak een echte Hip voor Nop casting mee. Krijg fashion tips van de ontwerpers en leef je helemaal uit tijdens de rollerskatedisco. En heb je zin in iets lekkers? Dan kun je dit kopen in de foyer van Gooiland om daarna in de lounge even bij te komen :)  

Je mag het gewoon niet missen, want er is nog veel meer te doen! 

Anne-Mar is er de hele dag en geeft leuke interviews met verschillende bekende acteurs en YouTubers waarin ze hen alles wat jij wilt weten vraagt. Daarnaast heeft ze een superleuke verrassing voor je op de dag zelf! ❤ 

Een festival ticket kost €25,00 per stuk. En wist je trouwens dat onder de eerste 200 verkochte tickets 25 Meet & Greet met Anne-Mar kaarten worden verloot?! Bestel daarom snel je ticket en win!  

MEENEMEN NAAR HET FESTIVAL Spijkerbroek of jasje om te re-stylen • Cash voor de rollerskates, foodies en te shoppen! 

ticket-05-06.png

meer informatie-05-1.png  website_FAQ-05-1.png

SPECIAL GUESTS

Ze wordt ook weleens als het zusje van Anne-Mar gezien. Straalde in verschillende musicals en je kent haar vast en zeker uit de serie Brugklas. Voor nu doet ze het even rustiger aan, maar wat zijn we blij dat zij erbij is tijdens het Hip voor Nop Festival! Niemand minder dan Belle Zimmerman.  

Wat heb jij altijd al willen weten over Belle? Zaterdag 30 maart kun jij het haar persoonlijk vragen. Ben jij erbij? 

 

Ze is nog maar 16 jaar maar WAUW! Het is een dame die shined! Ze zingt, acteert, een geweldige YouTuber, staat model en gaat ondertussen ook gewoon nog naar school. Haar naam zegt dan ook genoeg: Sterre Koning!  

Tijdens het Hip voor Nop festival kun je met haar op de foto en heeft ze nog een hele leuke verrassing in petto. Ziet zij jou op het festival?

 

Hij is één van de vrolijkste Nederlandse YouTubers die bekend staat om zijn liedjes, parodieën, sketches en challenges. Hij is 100% zichzelf en is open over zijn blije maar ook zijn struggles momentjes. Happy vibesall over, want ook Rutger Vink aka Furtjuh is erbij op het Festival! 

 

ticket-05-06.png

meer informatie-05-1.png  website_FAQ-05-1.png