Dit is een oud bericht. De informatie op deze pagina klopt misschien niet meer.
3fm

Win een rondleiding bij Serious Request

Vrijdag 10 november 2017
Stuur jouw meesterwerk in voor het Glazen Huis!

Wil jij de DJ's van Serious Request 2017 een warm welkom heten in het Glazen Huis in Apeldoorn? Stuur dan jouw meesterwerk op. Daarmee maak je ook nog eens kans op een rondleiding voor vier personen bij Serious Request!

Doe mee
Jouw meesterwerk mag alles zijn wat je wil, áls het maar met Serious Request te maken heeft én opgehangen kan worden aan de muur. Je kunt jouw werk opsturen naar:

NPO Zapp
Meesterwerk Serious Request 2017
Postbus 26900
1202 JZ Hilversum

Win
Met het insturen van jouw meesterwerk maak je kans op een rondleiding voor vier personen tijdens Serious Request. De rondleiding is op 20 december bij het Glazen Huis in Apeldoorn. Diezelfde dag zijn ook Brugklas, SpangaS en het Jeugdjournaal aanwezig waarmee je op de foto kan.

Meedoen kan tot en met 8 december. Winnaars krijgen vanzelf bericht.

Serious Request
Serious Request is een jaarlijks terugkerende actie waarbij radiozender 3FM geld inzamelt voor het Rode Kruis. Dj's van het radiostation worden een week lang opgesloten om live radio te maken in het 'Glazen Huis' dat elk jaar in een andere stad wordt neergezet. De dj's worden gesteund door mensen vanuit het hele land die geld ophalen via acties en door het aanvragen van muziek. Dit jaar gaan Domien Verschuuren, Sander Hoogendoorn en Angelique Houtveen het Glazen Huis in. Van 18 t/m 24 december zetten zij zich in om geld op te halen om ouders en kinderen te herenigen, die elkaar kwijt zijn geraakt tijdens een ramp of oorlog.