921078
Deze film is helaas niet beschikbaar.
6 Angst

Film: Penny's shadow (AVROTROS)

Lisa is zestien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland. Tess neemt ook haar eigenwijze pony Rakker mee.
Lisa is zestien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland. Tess neemt ook haar eigenwijze pony Rakker mee. Ze verblijven op de kampeerboerderij van de zeventienjarige Kai en zijn vader. Kai's moeder is jaren geleden overleden bij een ongeluk met haar geliefde paard Shadow. De zwarte hengst heeft het overleefd, maar is zwaar getraumatiseerd en onbetrouwbaar geworden. Kai zag het ongeluk gebeuren en heeft daardoor een moeilijke band met het paard. Lisa is ervan overtuigd dat ze kan helpen met Shadow, maar Kai wil hier niets van weten. Ze besluit om in het geheim toch het paard te gaan trainen en hem weer vertrouwen in mensen te geven.
Hoofdrolspeler(s)
Ruben Arnhem, Gaby Blaaser, Job Bovenlander, Rick Engelkes, Monic Hendrickx, Leo de Jong, Levi van Kempen, Lieke van Lexmond, Valerie Pos, Liza Sips, Roos Smit, Pim Wessels
Lengte
95 minuten

Meer Zappbios...