De Loftrompet

Tátátátáááá, welkom bij De Loftrompet!

 

De Loftrompet is een prijs voor een basisschooljuf of -meester van groep 1 tot en met 8 die zich op een bijzondere manier inzet voor muziek op de basisschool. De winnaar van De Loftrompet wordt bekendgemaakt tijdens het Kerst Muziekgala 2018 in de Brabanthallen in Den Bosch.

De stichting Méér Muziek in de Klas heeft deze prijs in het leven geroepen om een leerkracht die veel aandacht besteedt aan muziek eens goed in het zonnetje te zetten. De Loftrompet bestaat uit een trofee en een geldprijs van maar liefst € 5000,-. Deze prijs mag de leerkracht besteden aan muziekonderwijs bij hem of haar op de basisschool.

 

Iedereen kan een juf of meester voor de prijs nomineren door ons te vertellen op welke speciale manier hij of zij zich inzet voor muziekonderwijs op school. De winnaar wordt bepaald door een vakkundige jury. De jury bestaat uit singer-songwriter Ilse DeLange, voorzitter van het college van bestuur van Stichting Biezonderwijs, Dave Ensberg-Kleijkers, en Harrie van den Elsen, dean van het Prins Claus Conservatorium in Groningen.

Stuur nu de juf of meester in die wat jou betreft De Loftrompet verdient! Maar lees eerst DE SPELREGELS goed door.


Wil je meedoen? Vraag je ouders/verzorgers om onderstaand formulier voor jou in te vullen.
We gebruiken je gegevens Om contact op te nemen.. Daarna verwijderen we deze gegevens weer.