Over Welkom in de IJzeren Eeuw

Een historische comedy voor jong en oud.

Centraal staat de eeuw van de grote uitvindingen: de eerste trein, de eerste voetbalwedstrijd, de eerste spijkerbroek...
Maar het is ook de eeuw van de kinderarbeid, de koloniën, de schoorsteenvegertjes. De eeuw van de eerste foto, Vincent van Gogh, Aletta Jacobs en ons koningshuis met Koning Willem I, II, en III.

Ze zijn allemaal allang dood maar voor deze serie maken ze een uitzondering en komen ze op de bank bij talkshowhost Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom).

Net als bij de vorige series 'Welkom in de gouden eeuw' en 'Welkom bij de romeinen' doen vele bekende acteurs mee zoals: Paul de Leeuw, Pierre Bokma, Marc-Marie Huijbregts, Alex Klaasen, Martine Sandifort, Remko Vrijdag, Lies Visschedijk, Ellen Pieters, Laus Steenbeeke, Gijs de Lange, Elise Schaap, Roos van Erkel, Rop Verheijen, Bianca Krijgsman, Dick van den Toorn, Hein van der Heijden, Ilse Warringa, Maarten Heijmans, Paul Kooij, Pepijn Gunneweg, Raymonde de Kuyper, Roos van Erkel, Rop Verheijen, Sergio IJssel, Tina de Bruin, Xander van Vledder, Plien van Bennekom en nog vele anderen.
De serie is geschreven en geregisseerd door Niek Barendsen.

Afleveringen

Volg ons ook op:

1 thumbnail
Maak een inktlap

Download
2 thumbnail
Aardappelstempel van Van Gogh

Download
3a thumbnail
Naam op jute

Download
3b thumbnail
Jordanees interieur

Download
4a thumbnail
Maak zelf een straatnaambordje

Download
4b thumbnail
Maak een kunstgebit

Download
5 thumbnail
Maak een stoomtrein

Download
6 thumbnail
Maak je eigen blikvoer

Download
7 thumbnail
Maak je eigen grondwet

Download
8 thumbnail
Maak een snor

Download