Wereldrecord

Wereldrecord

Eindhoven kan een vermelding in het Guinness Book of Records tegemoetzien. Nog nooit sprongen zoveel mensen tegelijk met een bommetje in het water.

Lees verder

Over Bommetje XXL

In Bommetje XXL strijden 20 familieteams in vier spectaculaire waterspellen tegen elkaar.

Per aflevering gaan 20 teams de strijd met elkaar aan. Wie is er als eerste over de lange evenwichtsbalk bij de bel? Hoe ver komen ze samen vanaf de dubbele schans? Wie raken als eerst het grote kussen vanaf de glijbaan? Na deze afvalrace blijven vier teams over die strijden in de finale voor de overwinning op het blobkussen. In deze finaleronde worden ouder en kind door zwaargewichten weer zo hoog mogelijk vanaf het kussen gelanceerd. Wie weet het hoogst in de lucht te komen en op die manier de Bommetje XXL award in de wacht te slepen?

Bommetje XXL wordt gepresenteerd door Ron Boszhard en ook dit seizoen heeft hij weer bekende sidekicks. Onder anderen Manuel Venderbos, Patrick Martens, Saskia Weerstand, Juvat Westendorp, Kim-Lian van der Meij, Yes-R, Bart Meijer en Nick Renooij zijn van de partij.

Op dit moment worden er herhalingen uitgezonden. Je kunt niet meer meedoen.

Volg Bommetje XXL op YouTube en Instagram voor spectaculaire lanceringen en grote plonzen!

Afleveringen

Volg ons ook op:

Geef je op!

Geef je op!

Voor een nieuw seizoen van het spectaculaire Zapp-programma Bommetje! zijn we op zoek naar kinderen tussen de 12 en 16 jaar die met één van hun ouders (of een andere volwassene) mee willen doen aan een heuse waterstrijd, met als hoogtepunt het ultieme bommetje vanaf De Blob!

De koppels moeten laten zien wat ze waard zijn. Door slim te zijn, door sterk te zijn, het hoofd koel te houden en het ultieme koppel te vormen. Het wordt een spannende en hilarische waterstrijd!