Kom kijken!

Kom kijken!

Bommetje! komt terug! Onder leiding van Ron Boszhard strijden teams bestaande uit een kind en een volwassene in dit spetterende waterspektakel.

Lees verder

Over Bommetje XXL

In Bommetje XXL strijden familieteams in spectaculaire waterspellen tegen elkaar.

Per aflevering gaan teams de strijd met elkaar aan. Wie is er als eerste bij de bel? Hoe ver komen ze samen vanaf de dubbele schans? Na deze afvalrace blijven vier teams over die strijden in de finale voor de overwinning op het blobkussen. In deze finaleronde worden ouder en kind door zwaargewichten weer zo hoog mogelijk vanaf het kussen gelanceerd. Wie weet het hoogst in de lucht te komen en op die manier de Bommetje XXL award in de wacht te slepen?

Bommetje XXL wordt gepresenteerd door Ron Boszhard en ook dit seizoen heeft hij weer bekende sidekicks.

Volg Bommetje XXL op YouTube en Instagram voor spectaculaire lanceringen en grote plonzen!

Afleveringen

Volg ons ook op:

Geef je op!

Geef je op!

Voor een nieuw seizoen van het spectaculaire Zapp-programma Bommetje! zijn we op zoek naar kinderen tussen de 12 en 16 jaar die samen met één van hun ouders/verzorgers mee willen doen aan een heuse waterstrijd, met als hoogtepunt het ultieme bommetje vanaf De Blob!

De koppels moeten laten zien wat ze waard zijn. Door slim te zijn, door sterk te zijn, het hoofd koel te houden en het ultieme koppel te vormen. Het wordt een spannende en hilarische waterstrijd!

 


Wil je meedoen? Vraag je ouders/verzorgers om onderstaand formulier voor jou in te vullen.
We gebruiken je gegevens voor om je te benaderen als je mee kunt doen aan Bommetje!. Daarna verwijderen we deze gegevens weer.