Galaxy Park

In Galaxy Park maken we kennis met zes jongeren die als vakantiekrachten aan de slag gaan in het vakantiepark Galaxy Park. De eigenaar van het park, Freddy, doet elk jaar een beroep op een vakantiekrachten die hem helpen het park draaiende te houden. Dit jaar maken Femke (17), Stef (17), Paula (16), Diederik (16), Mellanie (17) en Os (19) hun opwachting. Het team is compleet als Ko (44), een op het eerste gezicht vriendelijke maar ietwat aparte man, zich aanbiedt als nieuwe klusjesman.

Werken in Galaxy Park is niet altijd eenvoudig. Freddy en zijn team moeten extra hard hun best doen om iedereen tevreden te houden. Dit heeft vaak grappige of dramatische gevolgen. 

Bovendien gebeuren er onverklaarbare dingen. Er is namelijk een aliën van de planeet Exo in het park geland. EXO-7 beweegt zich onder de mensen en is hier op aarde met een speciale missie. De jongeren vragen zich af hoe het toch kan dat er zulke rare dingen gebeuren. Vooral Femke en Stef gaan op zoek naar het geheimzinnige buitenaardse wezen en zijn bedoelingen. Maar ze zijn niet de enigen, want heel het park hangt vol camera’s en ze worden constant in de gaten gehouden. Het wordt een zomer vol spanning, avontuur en vooral veel plezier...

 

Afleveringen