De BZT Show

526703

Het is leuk, het is fijn, dit is de BZT Show met Jetske en Pepijn! Alles kan in de BZT Show. Je kunt het zo gek niet verzinnen; in een cabrio door de wasstraat, hangen aan een bloemetjesgordijn of zingen met Gers Pardoel.

 

Grote Screendag BZT-Show samen met Willem Wever:

Update 14 augustus: De Screendag voor de BZT-Show zit al helemaal vol. Je kunt alleen nog vragen voor Willem Wever insturen. Heb je toch een wens voor de BZT-Show? Gebruik dan het formulier hieronder.

Heb je een brandende vraag voor Willem Wever of heb je al jaren een wens voor de BZT Show die nu echt eens vervuld moet worden? Dan is dit je kans!

Op zaterdag 29 augustus 2015 organiseren we een Willem Wever en BZT Show screendag in Hilversum. Jetske en Pepijn zullen die dag ook aanwezig zijn voor een Meet & Greet, waarbij je ook met hen op de foto mag.

Iedereen maakt evenveel kans om uitgenodigd te worden. We verwachten wel een hoop aanmeldingen, dus geef je snel op want vol is wel vol. 

Hoe meld je je aan?

 

Kun je niet de 29e? Dan kun je altijd nog gewoon je wens insturen via het formulier. (even naar beneden scrollen)

 

 

 

Publiek:

Je kunt je vanaf nu aanmelden om bij de opnamedagen van september en oktober 2015 te zijn!Je mag kiezen uit de volgende data:

Vrijdag 11 september 2015 (let op, valt onder schooltijd!)
Zaterdag 12 september 2015
Vrijdag 9 oktober 2015 (let op, valt onder schooltijd!)
Zaterdag 10 oktober 2015

Stuur een mailtje naar BZTpubliek@kro-ncrv.nl om je aan te melden! Let op: Door de zomervakantie kan het lang duren voordat je bericht terug krijgt.

 

Volg ons ook op:

Doe een wens!

Ben jij tussen de 10 en 13 jaar en heb je een leuke, stoere of grappige wens, voor jezelf of voor iemand anders? Vul dan gauw het formulier in en wie weet gaan Jetske en Pepijn je wens vervullen! Wij gaan er vanuit dat (een van) je ouders/verzorgens van je wens weten. Je gegevens worden alleen gelezen door de redactie van de BZT show.

Alle velden zijn verplicht.
Ik heb toestemming van mijn ouders gekregen om deze vraag in te sturen.
Alle velden zijn verplicht

FF Serieus

Ben jij tussen de 10 en 13 jaar, en wil je iemand in het zonnetje zetten, bedanken of een hart onder de riem steken in de BZT Show? Dit kan tijdens het item FF Serieus. Vul snel het formulier in en wie weet doe jij straks jouw verhaal in de studio! Wij gaan er vanuit dat (een van) je ouders/verzorgens van je wens weten. Je gegevens worden alleen gelezen door de redactie van de BZT show.

Alle velden zijn verplicht.
Ik heb toestemming van mijn ouders gekregen om deze vraag in te sturen.
Alle velden zijn verplicht

Kom naar de Show!

Ben jij tussen de 10 en 13 jaar en wil je een keer bij een opname van de BZT-Show zijn? Meld je dan nu aan voor de opnames van september en oktober 2015. Vul je naam en emailadres in en klik op de verstuur button.

Alle velden zijn verplicht.
Ik heb toestemming van mijn ouders gekregen om deze vraag in te sturen.
Alle velden zijn verplicht