Beste Vrienden Quiz

NTR

Volgende uitzending

Donderdag 8 december om 16.00

707218

Bart Meijer en zijn assistent Tonnie van der Neut ontvangen in de BVQ-studio telkens twee duo’s van beste vrienden die het tegen elkaar opnemen. Zij worden getest op kennis, geheugen, inzicht, samenwerking en fysieke souplesse. Voor dit nieuwe seizoen heeft Bart een aantal leuke nieuwe items in petto.

In de Muur van Frituur moeten kinderen onthouden welke verschillende snacks er in de luikjes van de snackmuur liggen. Als de luikjes dichtgaan heeft een team vijf kansen om drie kroketten terug te vinden. In Tony Balloni steekt Tonnie in razend tempo vijf verschillend gekleurde ballonnen kapot. Maar in welke volgorde gebeurde dat? De slow-motion camera geeft antwoord. In Wakosta moeten de kinderen raden welke huishoudelijke apparaten de meeste stroom verbruiken. De Watt-meter op de Wakosta kar geeft uitsluitsel. Ook nieuw: Gevluchte Vrienden: acht kinderen van asielzoekersschool De Hesselanden in Emmen stellen wekelijks een vraag over het land waaruit zij gevlucht zijn.

Vanaf 4 januari iedere schooldag om 18.05 uur op Zapp!

 

Screenshot app promo

Download de app!

Speel nu op tablet of telefoon tegen je beste vrienden. Zoek de matches, beantwoord de vragen en… pas op voor spinnen!
App store Play store

Volg ons ook op:

Backstage met Bart

Stuur je vraag in

Heb je een vraag, vul dan onderstaand formulier in. Dit formulier is niet bedoeld om jezelf aan te melden om mee te doen aan de Beste Vrienden Quiz. 

Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.
Jouw ouder / verzorger kan jouw bericht via dit e-mailadres annuleren.
Alle velden zijn verplicht