Studio Snugger

NTR

Live meespelen

Speel live mee!

Download de Studio Snugger-app en stem tijdens de uitzendingen live mee via jouw eigen Studio Snugger-kletspraat-stemknop!
App store Play store

Snugger of Kletspraat?

Honden gaan steeds meer op hun baasje lijken!

Volg ons ook op:

Heb jij een vraag of weetje?

Heb jij een vraag of interessant weetje? Vul dan het formulier in en misschien komt jouw weetje of vraag in Studio Snugger aan bod. Je gegevens worden alleen gelezen door de redactie van Studio Snugger.

Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.
Jouw ouder / verzorger kan jouw bericht via dit e-mailadres annuleren.
Alle velden zijn verplicht

Volgende uitzending

Zondag om 08.25

784078

Studio Snugger is terug met een nieuw seizoen! Diamanten kun je maken van pindakaas! Bomen slapen 's nachts! Warm ijs bestaat! Is het Snugger of is het Kletspraat? Daar gaat het om bij Studio Snugger. Met dit keer ook een nieuw onderdeel: 'het ding van vandaag'. En: via de online stemknop en via onze app kun je thuis met je eigen stemknop meedoen. 

Studio Snugger zie je elke zondag rond half 9 en op woensdag.

Haar

Haar

Godfried Goochem vertelde in zijn spreekbeurt van zondag 19 februari dat je haar het snelst groeit in de zomer. Het publiek dacht dat het kletspraat was, maar had het publiek wel gelijk? Is het écht kletspraat?

Lees verder

Groeien

Groeien

Godfried Goochem vertelde in zijn spreekbeurt van zondag 5 februari dat je lichaam groeit als je slaapt. Het publiek dacht dat het kletspraat was, maar had het publiek wel gelijk? Is het écht kletspraat?

Lees verder